6 Mayıs 2014

Shadowgrounds: Survivor Torrent Full İndir



Gelecekteki bir takım başarısız deneyler sonrası, yaratıkların istilasına uğrayan araştırma üssünden bir grup asker ve bilim adamı hayatta kalmayı başarıyor. Oyunda, üç farklı karakteri (Asker) kontrol edebiliyoruz. Her birinin özellikleri diğerinden farklı doğal olarak. Sniper, pompalı ve makineli tüfek gibi üç farklı karaktere özel silahımız mevcut. Her bölümde üç farklı karakterden birisiyle oynuyoruz. Yalnız başına ilerlediğimiz bölümlerde, bazen takviye askerler yardım için bulunuyor. Bazı bölümlerde ise, bilim adamlarının yapması gerekenler olduğu için bu kez koruma ateşi görevi görüyoruz. Genellikle temizlik yapmakla yükümlüyüz.


Shadowgrounds Survivor, RPG öğelerini de içinde barındıran bir oyun, ama detaylı diyaloglar beklemeyin. Oyunda, bir puan sistemi bulunuyor. Her öldürdüğünüz yaratık karşılığı puan topluyorsunuz ve bu bar tamamen dolduğu taktirde seviye atlamaya hak kazanıyorsunuz. Hem karakter özellikleri, hem de kullandığınız silahlarda bazı geliştirmeler oluyor. Tabii ki bar sıfırlanıyor ve bu sürekli kendini tekrar ediyor.

Oyunda her zaman yaya değilsiniz. Bazen sabit ağır silahları kullanmanız gerekecekken, bazı bölümlerde sadece dev robotlar kullanarak ilerliyorsunuz. Mermi ve sağlık paketlerini öldürdüğünüz yaratıkların üzerinden, bazen de çevreden toplamanız gerekiyor. Düşman yapay zekası bazen saçmalayabiliyor veya bir köşeye takılıp kalabiliyor, ama genel olarak iyi sayılır. Oyun devam ederken Save yapamıyorsunuz. Her bölüm için size verilen beş hakkınız bulunuyor. Öldürüldüğünüz taktirde, öldüğünüz yere en yakın yerden devam edebiliyorsunuz ve eğer tüm haklarınızı tüketirseniz bölümü en baştan oynamak zorunda kalıyorsunuz.

  • İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
  • İşlemci: Pentium 4 @ 2 GHz
  • RAM: 512 MB
  • HDD: 1 GB
  • Ekran Kartı: 256 MB
  • DirectX: 9.0c






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder